TAPES I APERITIUS AMB BOLETS

Autor: Robafum (pseudònim), Carlos

Sección: NATURALEZA - Setas y Hongos

TAPES I APERITIUS AMB BOLETS

TAPES I APERITIUS AMB BOLETS

15,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/09/2016
Colección:
ESCUDELLA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el …

Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català. Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.   "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más información del libro

TAPES I APERITIUS AMB BOLETS

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-493-4
EAN:
9788490344934
Nº páginas:
0
Colección:
ESCUDELLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
210 mm
Sección:
NATURALEZA
Sub-Sección:
Setas y Hongos
Carlos Robafum és el pseudònim de Carlos Janer Boada, nascut a Girona. Va cursar estudis de cuina a l'Escola d'Hostaleria de Girona, i des de ben jove s'ha format com a cuiner en diferents restaurants de les comarques de Girona, Barcelona i País Basc. No és només un aficionat a la cuina, sinó que amb els anys ha esdevingut un autèntic expert i un professional dels fogons, que dedica el seu temps a assessorar empreses de restauració i a crear les cartes de diversos restaurants. També exerceix de fotògraf gastronòmic. Robafum és també un col·leccionista incansable de llibres de cuina. La seva biblioteca gastronòmica és àmplia i molt variada, i hi destaquen els dos llibres que ell mateix ha publicat: Plats catalans amb arròs i 1714: Ingredients per a una cuina catalana, on combina la gastronomia, la història de Catalunya i el seu sentiment patriòtic.

Otros libros en NATURALEZA

También te pueden interesar